• datik.law@gmail.com

  • تماس با ما:697 44 860 021 - 32 71 75 88 021

  • زمان : شنبه - پنجشنبه 17:30 - 09:30

برنامه کار آفرینی منیتوبا کانادا Manitoba

برنامه کار آفرینی منیتوبا کانادا Manitoba

برنامه کار آفرینی استان های کانادا با هدف جذب افراد با سابقه در زمينۀ تجارت و بیزینس به منظور ایجاد شغل و فرصت های شغلی در کانادا و توسعه اقتصاد این کشور می باشد. در نتیجه اگر فردی هستید که سابقه مدیریت و یا راه اندازی یک بیزینس را در ایران دارید و همچنین سرمایه مناسب برای ایجاد یک کسب و کار را در کانادا دارا هستید، این روش مهاجرتی بسیار مناسب شما خواهد بود چرا که از این طریق، با راه اندازی یک کسب و کار جدید در کانادا و یا سرمایه گذاری در یک کسب و کار مناسب در کانادا، می توانید اقامت دائم کانادا را دریافت نمایید.

منیتوبا  در مرکز کانادا و در شرق آن استان انتاریو (تورنتو) و در غرب آن ساسکاچوان و در جنوب آن آمریکا واقع شده و جمعیت آن طبق آخرین سرشماری برابر 1.208.268 نفر است. این استان دارای آب و هوای چهارفصل و تعداد بیشماری دریاچه و رود بوده و مزارع کشاورزی در قسمت جنوبی و غربی گسترده شده است. همچنین اقتصاد آن بسیار پویا و بر پایه کشاورزی، حمل و نقل، تولید، معدن، جنگل، انرژی و توریسم می باشد.

شرایط اولیه جهت اخذ اقامت کانادا از طریق برنامه کارآفرینی منیتوبا

  • حداقل دارایی خالص متقاضی 350 هزار دلار کانادا باشد.
  • حداقل 3 سال سابقه کاری با عنوان مالک و یا مدیر ارشد داشته باشد. (دارا بودن شرکت یا پروانه کسب یا پروانه داروسازی امتیاز خوبی دارد).
  • حداقل 60 امتیاز از 100 امتیاز ارائه شده در بخش امتیازبندی را به دست آورد.
  • توانایی پرداخت 100هزار دلار کانادا بعد از قبولی در مصاحبه داشته باشد.
  • ارائه مدرک زبان

نکته 1: متقاضی بعد از دریافت نامه قبولی، باید اقدام به پرداخت مبلغ ودیعه 100 هزار دلاری در وجه دولت کانادا در استان منیتوبا نماید. چنانچه متقاضی به تعهدات مبنی بر ایجاد کسب و کار جدید، عمل کند می تواند ودیعه خود را باز پس گیرد، در غیر این صورت ودیعه قابل استرداد نخواهد بود. همچنین اگر متقاضی قبل از اینکه تحت عنوان اقامت دائم به منیتوبا وارد شود از درخواست خود صرف نظر کند، می تواند ودیعه خود را بازپس گیرد.

نکته 2: توجه داشته باشید که حداقل دارایی مورد نیاز برابر 350 هزار دلار کانادا است که هر مقدار افزایش در این دارایی باعث کسب امتیاز بالاتری خواهد بود. این دارایی می تواند پول نقد، سهام شرکت ها یا ملک دارای سند قطعی به نام متقاضی یا همسر وی باشد.

نکته 3: متقاضی باید مدرک زبان حداقل 4 CLB را ارائه دهد. همچنین افرادی که طی شش ماه گذشته به این استان سفر کرده اند یا همسر آنان دارای مدرک زبان آیلتس است یا فامیل در منیتوبا دارند یا فرزند آنان در دانشگاه این استان مشغول به تحصیل باشد در اولویت می باشند.

 

ایجاد بیزینس در منیتوبا و بازپس گیری 100 هزار دلار سپرده

متقاضی با ابراز تمایل به تأسیس یه کسب و کار در منیتوبا و نیز نیاز به ارائه مدارک کافی طبق استاندارد های دولت کانادا، می تواند نسبت به باز پس گیری سپرده خود اقدام نماید. بر همین اساس متقاضی میبایست ضمن اینکه حداقل 150 هزار دلار کانادا در منیتوبا سرمایه گذاری کند، موارد زیر را نیزرعایت نماید:

  1. حداقل سرمایه گذاری باید به صورت مشخص مبلغ 150 هزار دلار کانادا را تأمین کند.
  2. اگر در یک بیزینس در حال کار سرمایه گذاری می کند، حداقل باید 33.33% (یک سوم) آن را مدیریت یا 1میلیون دلار در آن سرمایه گذاری کند.
  3. سرمایه گذاری در موارد شخصی مانند: خرید خانه شخصی، ماشین شخصی و ... قابل قبول نیست.
  4. سرمایه گذاری منتج به کسب سود های بانکی قابل قبول نیست.

 

چه کسانی نمی توانند در برنامه کارآفرینی منیتوبا شرکت کنند؟؟

  1. متقاضیانی که درخواستی رسیدگی نشده برای پناهندگی به کانادا داشته باشند.
  2. متقاضیانی که به صورت غیر قانونی در کانادا حضور دارند.
  3. متقاضیانی که ممنوع الورود به کانادا باشند.
  4. متقاضیانی که درخواستی در حال بررسی برای برنامه استانی دیگری در کانادا داشته باشند.
  5. متقاضیانی که در 12 ماه گذشته درخواست متقاضی برای گروه سرمایه گذاری منیتوبا رد شده باشد.
  6. متقاضیانی که در 24 ماه گذشته درخواست متقاضی برای گروه سرمایه گذاری منیتوبا به علت تقلب و یا دروغ پردازی رد شده باشد.

 

کارمندان بخش مهاجرت استان منیتوبا درخواست های متقاضیان را بر اساس معیارهای واجد شرایط شدن و فاکتور های گزینش ارزیابی می کند. متقاضیان می بایست این موضوع را درک کنند که داشتن حداقل میزان واجد شرایط شدن هیچ تضمینی برای گزینش درخواست آنها نخواهد بود و ارجهیت با افرادی است که پتانسیل بیشتری در این زمینه داشته باشند.

 

نحوه امتیازبندی استان منیتوبا

  • سن

سن متقاضی اصلی

امتیاز

کمتر از 21 سال

0

21 الی 24 سال

5

25 الی 29 سال

10

30 الی 44 سال

15

45 الی 49 سال

10

50 الی 54 سال

5

بیش از 54 سال سن

0

         

 

  • مالکیت یا سهم از مدیریت شغل خود

میزان مالکیت یا سهم

امتیاز

مالک یا مدیر بیش از 50 درصد

15

مالک یا مدیر بیش از بین 20 تا 50 درصد

12

مدیر شرکت

10

نکته:

  • حتما باید در طی 5 سال گذشته 3 سال سابقه مدیریت یا شغل خود را داشته باشید.
  • اگر دارای چندین شغل هستید، مهمترین آن در نظر گرفته خواهد شد.
  • اگر همسر شما در شرکت شما سهیم است، سهم ایشان برای شما محاسبه می شود.
  • اگر کمتر از 20% سهام شرکت را دارید باید سابقه مدیریت داشته باشید.

 

 

  • تجربه کاری

 

سابقه مدیریت

امتیاز

بیش از 10 سال

15

بین 6 تا 10 سال

10

بین 3 تا 6 سال

5

 

 

  • دارایی ثابت

میزان دارایی

امتیاز

350 تا 500 هزار دلار کانادا

8

500 هزار تا 1 میلیون دلار کانادا

10

1 میلیون تا 1.5 میلیون دلار کانادا

12

1.5 میلیون تا 2  میلیون دلار کانادا

13

2.5 میلیون تا 2 میلیون دلار کانادا

14

بیش از 2.5 میلیون دلار کانادا

15

 

 

  • دانش زبان انگلیسی یا فرانسه

دانش زبان

سطح دانش CLB

امتیاز

مقدماتی

کمتر از 4

0

در حد متوسط

بین 4 تا 6

15

در حد عالی

بیش از 6

20

نکته:            

برای کسب امتیاز متقاضی باید دارای مدرک زبان باشد، یکی از موارد زیر قابل قبول خواهد بود:

  • مدرک زبان انگلیسی آیلتس IELTS
  • مدرک زبان انگلیسی CELPIP
  • مدرک زبان فرانسه TEF 

 

 

  • فاکتورهای انطباق

فاکتورهای انطباق پذیری

امتیاز

بازدید 5 روزه کاری از منیتوبا و تحقیق در زمینه زندگی و کار

15

دارا بودن فامیل نزدیک که بیش از یکسال در منیتوبا اقامت دارد

5

فرزند متقاضی از 6 ماه گذشته در منیتوبا به صورت تمام وقت مشغول تحصیل بوده است

5

همسر متقاضی دارای مدرک زبان با CLB5 به بالا باشد

10

متقاضی یا همسر وی سابقه تحصیل به مدت یکسال در منیتوبا بعد از سن 17 سالگی داشته باشد

5

متقاضی یا همسر وی به مدت 6 ماه تمام وقت در منیتوبا مشغول به کار بوده باشد و از کارفرما نامه با ویزای کار داشته باشد

5

نکته:

  • بازدید از منیتوبا نباید بیش از یکسال از ارائه تقاضا باشد.
  • فامیل نزدیک در منیتوبا یعنی اینکه فرد دارای کارت اقامت PR یا سیتی زن باشد که با ارائه مدارک کار، زندگی، مالیات نشان دهد بیش از یکسال در منیتوبا زندگی کرده است. این فرد می تواند جزو برادر/خواهر، عمو/عمه/خاله/دایی، خواهر زاده/برادرزاده، پدر یا مادر بزرگ، پسر یا دختر عمو یا دایی یا خاله باشد.
  • اگر تمام موارد بالا را هم داشته باشید، از کل این بخش فقط 20 امتیاز قابل کسب است.

 

درصورتی که مایل به امتیازبندی برنامه نیروی متخصص ساسکاچوآن هستید، می توانید نسبت به تکمیل فرم ارزیابی رایگان اقدام و از مشاوره رایگان وکلای داتیک استفاده کنید.