• datik.law@gmail.com

  • تماس با ما:697 44 860 021 - 32 71 75 88 021

  • زمان : شنبه - پنجشنبه 17:30 - 09:30

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی کشاورزان و دامداران

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی کشاورزان و دامداران

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی کشاورزان و دامداران برای افرادی مناسب است که دارای سابقه کار خود اشتغالی در امور کشاورزی، دامداری و مجتمع‌های کشت و صنعت بوده و توانایی خریداری یک مزرعه یا مجتمع کشت و صنعت در کانادا دارند و به عنوان خود اشتغال به کار مشغول شوند.

کشاورزان و دامداران می توانند از طریق روش خوداشتغالی در دو سطح فدرال و استانی به کانادا مهاجرت کنند. طبق آئین نامه های مهاجرت کانادا IRPR)) کشاورز و دامدار خوداشتغال کسی است که دارای شرایط زیر باشد:

  • حداقل دو سال از پنج سال اخیر، سابقه کار خود اشتغالی در زمینه مدیریت امور کشاورزی داشته باشد.
  • قصد و توان ادامه فعالیت خود اشتغالی در زمینه امور کشاورزی را پس از مهاجرت به کانادا داشته باشد.
  • حداقل ۳۵ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز را کسب نماید.
  • توان مالی برای تأمین هزینه‌های زندگی خود و اعضای خانواده خود در کانادا به مدت یک سال باشد.

 

لیست مشاغل کشاورزی و دامداری در برنامه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

برخلاف طبقه بندی مشاغل گروه های هنرمندان و ورزشکاران که رسماً توسط اداره مهاجرت کانادا اعلام گردیده، برای گروه کشاورزان و دامدارن مشاغل مشخصی اعلام نشده است اما با توجه روند کار اداره مهاجرت کانادا در این زمینه، می توان مشاغلی مانند اداره باغ میوه، زنبورداری، زمین های کشاورزی، گاوداری، مرغداری و به طور کلی تمامی فعالیت های مرتبط با اداره امورات یک مزرعه را در طبقه بندی مشاغل گروه کشاورزان و دامدارن قرار داد. به عبارت دیگر، صاحبان مشاغل گروه کشاورزان و دامدارن، مسؤول کشت و داشت و برداشت محصولات کشاورزی، انجام فعالیت های دامداری، پرورش طیور و یا سایر حیوانات و نیز فروش محصولات کشاورزی هستند.

 

امتیازبندی گروه کشاورزان و دامداران در برنامه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

فاکتورهایی که برای کسب امتیاز کشاورزان و دامدارن ملاک است عبارتند از: سن، تحصیلات، سابقه کار، آشنایی با زبان و انطباق پذیری

معمولاً کشاورزان و دامدارن در این روش برای کسب امتیاز لازم مشکلی ندارند چرا که حداکثر امتیاز در نظر گرفته شده در برنامه خود اشتغالی در کانادا، 100 امتیاز است و متقاضی فقط به کسب 35 امتیاز برای قبولی نیاز دارد در نتیجه کسب امتیاز جهت شرکت در این برنامه آسان است. همچنین می توان گفت که اگر مجموع امتیازات متقاضی به 35 برسد، می تواند بدون نیاز به مدرک زبان در برنامه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی شرکت کند.

 

  • سن (حداکثر 10 امتیاز)

16 سال یا کمتر

0 امتیاز

21 الی 49 سال

10 امتیاز

17 سال

2 امتیاز

50

8 امتیاز

18 سال

4 امتیاز

51 سال

6 امتیاز

19 سال

6 امتیاز

52 سال

4 امتیاز

20 سال

8 امتیاز

53 سال

2 امتیاز

 

  • تحصیلات (حداکثر 25 امتیاز)

مدرک کارشناسی ارشد یا دکترا و حداقل 17 سال تمام وقت و یا معادل آن

25 امتیاز

دو یا بیشتر مدرک دانشگاهی در سطح کارشناسی و حداقل 15 سال تمام وقت و یا معادل آن

22 امتیاز

یک سه سال مدرک، گواهینامه بازرگانی یا کارآموزی و حداقل 15 سال تمام وقت و یا معادل آن

22 امتیاز

یک مدرک دانشگاهی از دو سال یا بیشتر در سطح لیسانس و حداقل 14 سال تمام وقت و یا معادل آن

20 امتیاز

یک دو سال مدرک، گواهینامه بازرگانی یا کارآموزی و حداقل 14 سال تمام وقت و یا معادل آن

20 امتیاز

یک مدرک دانشگاهی یک ساله در سطح لیسانس و حداقل 13 سال تمام وقت و یا معادل آن

15 امتیاز

یک سال مدرک، گواهینامه بازرگانی یا کارآموزی و حداقل 13 سال تمام وقت و یا معادل آن

15 امتیاز

یک سال مدرک، گواهینامه بازرگانی یا کارآموزی و حداقل 12 سال تمام وقت و یا معادل آن

15 امتیاز

دیپلم

5 امتیاز

 

  • سابقه کاری (حداکثر 35 امتیاز)

دو سال سابقه مرتبط

20 امتیاز

سه سال سابقه مرتبط

25 امتیاز

چهار سال سابقه مرتبط

30 امتیاز

پنچ سال سابقه مرتبط

35 امتیاز

 

  • آشنایی با زبان انگلیسی یا فرانسه (حداکثر 24 امتیاز)

مهارت در زبان انگلیسی یا فرانسه یکی از پنج عامل انتخاب برای هنر مندان بوده که حداکثر 24 امتیاز دارد. به متقاضی تعلق می گیرد. از آنجا که حداقل امتیاز لازم جهت قبولی، 35 امتیاز است و کسب این امتیاز دشوار نیست، معمولاً کشاورزان و دامدارن می توانند بدون نیاز به مدرک زبان در برنامه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی شرکت نمایند.

 

  • انطباق پذیری (حداکثر 6 امتیاز)

سابقه کار قبلی در کانادا

5 امتیاز

سابقه  تحصیل قبلی در کانادا

5 امتیاز

داشتن بستگان در کانادا

6 امتیاز

                                     

توضیحات

  • چنانچه فردی ۵ سال سابقه کار خود اشتغالی داشته باشد تمام ۳۵ امتیاز را کسب خواهد کرد و نیازی به کسب سایر امتیازات نیست.
  • در صورتی‌ که نیاز به کسب امتیازات زبان، برای زبان انگلیسی‌ بایستی مدرک IELTS و برای زبان فرانسه مدرک TEF ارایه گردد.
  • کسب مجموع ۳۵ از هر یک از موارد بالا امتیاز کافیست و نیازی با داشتن امتیاز از تمامی مورد نمی ‌باشد.
  • بر عکس استان کبک که شرط دارایی حد اقل یک صد هزار دلاری برای افراد خود اشتغال دارد، برای مهاجرت به سایر استان‌ها به دلیل تنوع مشاغل و تفاوت‌ های اساسی‌ در نوع کار، حداقل سرمایه تعریف نشده است ولی فراموش نشود که هزینه‌های اولیه مهاجرت و داشتن پول کافی‌ برای مخارج مدت زمان اولیه تا زمان راه اندازی کار خود اشتغالی و همچنین هزینه‌ های راه اندازی شغل و پیشه به منظور آغاز فعالیت اقتصادی در قالب خود اشتغالی بایستی محاسبه و در نظر گرفته شود.

 

 هزینه های دولتی

متقاضی اصلی

1050 دلار

همسر  و فرزندان (هر نفر)

550 دلار

فرزند زیر 22 سال

150 دلار

 

 مدارک مورد نیاز

  • ترجمه سوابق تحصیلی (ریز نمرات و دانشنامه)
  • ترجمه سوابق شغلی (ارایه کلیه قراردادها و فعالیت های مرتبط انجام شده در 5 سال گذشته، ارایه پروانه کسب یا مجوز از صنف مرتبط، ارایه کلیه فعالیت های انجام شده و نمونه کارها، ارایه مدرک و فعالیت های بین المللی مرتبط)
  • ترجمه مدارک فردی (شناسنامه، سند ازدواج، مدارک و اسناد ملکی)

 

 

درصورتی که شغل شما از جمله مشاغل کشاورزای و دامداری مذکور می باشد و مایل به امتیازبندی و شرکت در برنامه مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی کشاورزان و دامدارن هستید،

می توانید نسبت به تکمیل فرم ارزیابی رایگان اقدام و از مشاوره رایگان وکلای داتیک بهره مند شوید.